Knivstik på graver var helt inde at ramme halshvirvlen

Flere blodårer blev ramt, da en 40-årig kvinde blev stukket i halsen på sit kirkekontor sidste år.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der blev lagt en vis styrke i, da en 40-årig kvinde sidste år blev dræbt af knivstik på sit kontor ved Sneslev Kirke.

Obduktionen af kvinden har vist, at såret blev dybere, jo længere bagud mod nakken, våbnet blev ført. Det forklarer overlægen, der som retsmediciner var med til at obducere liget.

- Det, man kan se på halsen, er, at på højre side er der snitsår fra forsiden og bagud mod nakken. Det er overfladisk fortil og bliver dybere, jo længere bagud man kommer.

- Snitsåret er så dybt, at det i starten laver læsion af de overfladiske halsmuskler. Herefter skærer den i ydre og dybere blodårer og ved nakken rammer den halshvirvlen, siger retsmedicineren.

Tiltalt for at dræbe sin ekskone

Hun afgiver forklaring i sagen, hvor en 68-årig mand er tiltalt for at have dræbt sin ekskone i december sidste år. Kvinden blev fundet af en ansat ved kirken 30. december. Ifølge undersøgelser døde kvinden formentlig et døgn inden.

Ved obduktionen bliver der lagt vægt på, at den dræbte ikke havde afværgelæsioner. Derudover blev der formentlig lagt styrke i stikket, forklarer overlægen.

- Stikket kræver noget kraft, fordi det er helt inde at skære i knoglen. Vi bed også mærke i, at der ikke var læsioner efter at have værget for sig. Det tyder på, at det er gået hurtigt, siger hun.

Den 68-årige nægter sig skyldig.


Nyhedsoverblik