Kioskejer slog røver bevidstløs med koben, men slipper nu for tiltale

Lars Alring greb et koben bag disken, da en røver i februar kom ind i hans kiosk. Kioskejeren slog røveren bevidstløs og blev efterfølgende sigtet for vold. Nu frafalder sigtelsen. Foto: Jacob Bagge

Efter en kioskejer i februar slog en røver med et koben, blev han sigtet for vold. Men nu står det klart, at der ikke bliver rejst en sag imod ham.

Han er tidligere bokser, og han finder sig ikke i noget.

Nu er han kioskejer. Og da 59-årige Lars Alring den 23. februar var udsat for røveri i kiosken Spil og Vind i Korsør, slog han røveren bevidstløs med et koben. Efterfølgende blev han sigtet for vold.

Men nu står det klart, at der alligevel ikke bliver rejst en sag imod ham. Det skriver Ekstra Bladet.

Jeg tog bare fat i det nærmeste, jeg havde, og så sagde jeg til ham ”du kan gå ud af min butik”

Lars Alring, kioskejer, Spil og Vind i Korsør

Slog røver bevidstløs med koben

En 29-årig mand bevæbnet med kniv trådte ind i kiosken i februar og råbte til Lars Alring, at han skulle give ham pengene i kassen. Kioskejer Lars Alring greb et koben bag disken og løftede det truende mod røveren.

- Jeg tog bare fat i det nærmeste, jeg havde, og så sagde jeg til ham ”du kan gå ud af min butik”. Jeg løftede kobenet for at vise, at jeg mente det. Men så valgte han alligevel at trække kniven frem og gå til angreb, fortalte kioskejeren til TV ØST.

Men i stedet for at tage benene på nakken, for røveren frem mod Lars Alring med en kniv. Det udviklede sig til en kamp, hvor kioskejeren til sidst slog røveren i hovedet med kobenet, så han blev bevidstløs og kort tid efter selv vaklede ud af butikken.

Læs også Kioskejer forsvarede sig mod knivrøver med et koben

Kioskejer: ”Jeg var lidt nervøs for, om jeg kunne få en dom”

Kioskejeren blev sigtet for kvalificeret vold, fordi han benytter en genstand til at slå gerningsmanden med, og fordi gerningsmanden kommer til skade. Men nu har Anklagemyndigheden valgt at droppe sigtelsen.

Nu kan Lars Alring ånde lettet op, efter han i lang tid nervepirrende har ventet på afgørelsen om, hvorvidt anklagemyndigheden valgte at droppe sigtelsen.

- Jeg var lidt nervøs for, om jeg kunne få en dom, og konsekvenserne af en sådan. Da Kriminalforsorgen havde indkaldt til møde for at skulle undersøge, hvilken straf jeg var egnet til ved en eventuel dom, begyndte jeg at tvivle på den nødvendige nødværgeparagraf og retten til at forsvare sig mod overfald, fortæller Lars Alring til Ekstra Bladet.

00:35 Luk video

 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App