Kendt koncertarrangør stopper

Spillestedschefen for det regionale spillested Stars i Vordingborg fratræder sin stilling.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Han har siden 2008 stået i spidsen for det regionale spillested Stars i Vordingborg og gennem årene haft ansvaret for mere end 1.000 koncerter og kulturelle begivenheder.

Men nu er det slut.

Ved udgangen af november fratræder spillestedschefen Andreas Linsdell nemlig sin stilling.

quote Jeg har Starsblod i årerne, og den her beslutning er den sværeste, jeg nogensinde har stået over for

Andreas Linsdell, spillestedschef

- Alle der er tæt på mig ved at jeg har Starsblod i årerne, og den her beslutning er den sværeste, jeg nogensinde har stået over for, men jeg mener, at tiden er rigtig både for Stars og for mig selv, og jeg ser frem til at kaste mig ud i nye udfordringer, udtaler Andreas Linsdell i en pressemeddelelse.

- Jeg har haft fornøjelse af være tæt på og samarbejde med Andreas igennem de sidste fire år. Jeg har lært at kende hans store kærlighed til musikken, Stars, medarbejdere, frivillige og publikum. Stars har i Andreas haft en visionær spillestedschef, der har forstået at omsætte visioner til handling. At vi på Stars skal sige farvel til en person, en leder og en god ven der udviser så mange positive menneskelige egenskaber, vil altid være en meget trist dag, udtaler bestyrelsesformand Thorbjørn Kolbo om beslutningen. 

stars.jpg
Læs også
Tuborgfondet bevilger 300.000 kroner til spillested i Vordingborg
stars.jpg
Læs også
Tuborgfondet bevilger 300.000 kroner til spillested i Vordingborg

Beslutningen om at fratræde sin stilling er Andreas’ egen. En beslutning, der er taget i tæt dialog med Stars bestyrelsesformand.


Nyhedsoverblik