Karise-bager misser titlen som Danmarks bedste rugbrød

Det blev desværre ikke bageren fra Karise, som løb med sejren, da landets bedste rugbrød i dag blev kåret på Rådhuspladsen i København.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Lige ved og næsten.

Det er den følelse, som bagemester Michael Nielsen fra Karise står tilbage med i dag. Hans bageri havde nemlig hele to rugbrød med i dysten om at blive Danmarks bedste rugbrød, men ingen af dem formåede at hive sejren i hus.

- Vi kom desværre ikke i top tre, og så ved vi ikke, om vi blev nummer fire eller nummer ti. Men desværre løb vi ikke med sejren, siger bagermesteren til TV ØST.

Beboere har valgt brødene

Ti rugbrød deltog i konkurrencen ”Danmarks bedste brød og kager”, der blev afholdt på Rådhuspladsen i København i dag. Men bagermesteren tager det nu ikke så tungt, at han måtte rejse hjem uden rugbrødshædren.

- Det er vores beboere, der har valgt de rugbrød, vi havde med i konkurrencen. Og det betyder mest for os, at de holder af vores produkter, siger Michael Nielsen. 

Læs også
Rugbrød fra Karise kæmper om at blive Danmarks bedste
Læs også
Rugbrød fra Karise kæmper om at blive Danmarks bedste

Når det så er sagt, så er det nok ikke sidste gang, at bageren i Karise er med i sådan en konkurrence.

- Det udvikler os fagligt. Og der er også en pointe i, at man får noget markedsføring. At blive nomineret og vinderplaceret i sådan en konkurrence betyder noget forretningsmæssigt. Det er jeg ikke bange for at indrømme, siger bagermesteren.

Spændt på at se opskrifter

I morgen får deltagerne adgang til hinandens opskrifter, og Michael Nielsen glæder sig til at blive klogere på, hvorfor det var nogen andre, der løb med sejren.

- Det er svært at gætte på, før man har set de andres opskrifter. Det kan være, de andre har fundet en trend, som har givet det sejren, siger han og slutter:

- Jeg er spændt på at se vinderopskriften. Det var en sønderjyde, der vandt, og der har de jo en vis kultur for rugbrød. Hvis det er en spændende opskrift, så kan det være, at vi også skal have det brød ind i vores sortiment.

Bagermester Michael Nielsen har tidligere vundet både guld, sølv og bronze for sine brød.


Nyhedsoverblik