Julefilm optaget i Præstø er udsat til næste år

Familie-komedien Nanna, der er optaget i Præstø, bliver først færdig næste år. Filmen skulle have haft premiere op mod jul i år.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I begyndelsen af året dannede Præstø rammen om optagelserne til spillefilmen NINNA, en film hvor handlingen udspiller sig op til jul.

Planen var at den skulle have premiere op mod jul i år, men nu har holdet bag besluttet at udsætte lanceringen af filmen til næste år.

quote Konkurrencen er lige nu meget hård, da der er flere danske film i biograferne end sædvanligt, samt mange stærke udenlandske film hver uge frem til jul

Kasper Graversen, producer

Nyt filmprojekt i Præstø
Læs også
Nyt projekt i Præstø: Spillefilm skal vise det særlige ved Sydsjælland
Nyt filmprojekt i Præstø
Læs også
Nyt projekt i Præstø: Spillefilm skal vise det særlige ved Sydsjælland

- Vi er ambitiøse hvad angår filmens udbredelse, og vi har vurderet, at vi vil have størst muligheder for at realisere målene ved at udsætte premieren, siger producer Kasper Graversen og fortsætter:

- Det er der flere årsager til. Blandt andet er konkurrencen lige nu meget hård, da der er flere danske film i biograferne end sædvanligt, samt mange stærke udenlandske film hver uge frem til jul. Så selvom det er ærgerligt at udsætte, så har vi vurderet, at det er den rigtige beslutning, også fordi NINNA er blevet en rigtig vellykket spillefilm som vi er meget stolte af.

NINNA er en dramakomedie, der handler om en mors store problemer med at give slip på sin 18-årige søn. Susanne Juhasz spiller hovedrollen, med bl.a. Peter Gantzler, Jesper Asholt og Kristian Halken i andre roller.

Filmen er instrueret af Fabian Wullenweber og produceret af Kasper Graversen og Jonas Koop.
 


Nyhedsoverblik