Ingen stress og jag: Tip til julehygge for hele familien

Lad freden sænke sig den sidste weekend inden jul. Guiden giver her fem tip til hyggelige julearrangementer for hele familien.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Kør ud i julelandet med veterantoget
 

Vestsjællands Veterantog kører julen i møde
Vestsjællands Veterantog kører julen i møde Foto: Ole-Chr. M. Plum

Traditionen tro kører juletoget i weekenden på banestrækningen mellem Høng og Gørlev. Det 117 år gamle damplokomotiv K564 er fortsat køreklar og inviterer på en nostalgisk rejse tilbage i tiden. På perronen i Gørlev kan der købes julelækkerier og juletræer, som du kan få med i toget.

Se køreplanen og læs mere her

 

Teatret Fair Play i Holbæk præsenterer familieforestillingen Den store julemiddag 2
 

Den store julemiddag 2 på Teatret Fair Play
Den store julemiddag 2 på Teatret Fair Play Foto: Asako Kido Parr

Det viser sig hurtigt, at noget ikke er, som det plejer i Hr. Larsens restaurant… Den Store Julemiddag 2 er hjerteligt serveringsteater med musikalsk underholdning og nissedrillerier. Som afslutning serveres der risengrød til børnene. Forestillingen spiller lørdag og søndag, begge dage kl. 11 og 13.

Læs mere her

 

Julehygge på Geomuseum Faxe
 

Julehygge på Geomuseum Faxe
Julehygge på Geomuseum Faxe Foto: Jesper Milán

Lørdag og søndag er Geomuseum Faxe klar med julehygge. Museets to kreative kustoder, Annette og Trine, har været ude i naturen, hvor de har fundet materialer til fantasifulde julegaver og julepynt. Museet serverer kaffe, kager og saftevand til gæsterne.

Læs mere her

 

Jul på Kulturfabrikken i Nykøbing Falster
 

Jul på Kulturfabrikken i Nykøbing Falster
Jul på Kulturfabrikken i Nykøbing Falster

På lørdag er der julestemning på Culthus. Her er kreative workshops, hvor lokale kunstnere og billedkunstlærere vil hjælpe og inspirere til, at man kan få lavet de sidste julegaver eller noget lækkert til sig selv. Violinisterne Roberto Falcone og Lasse Pohlmann leverer den musikalske stemning - og måske julemanden giver et par numre på sin harmonika. Dørene åbnes kl. 13-17, og der er gratis entre.

Læs mere her

 

Harlem Gospel Singers – internationale stjerner synger i Næstved
 

Harlem Gospel Singers i Ny Ridehus i Næstved
Harlem Gospel Singers i Ny Ridehus i Næstved

Harlem Gospel Singers er eventyret om Queen Esther Marrow, der som 22-årig blev opdaget af Duke Ellington, og senere hengav sig fuldt til gospel og dannede sit eget kor. Harlem Gospel Singers har siden sunget på prominente internationale scener, med en optræden for Pave Johannes Paul ll, som en af flere højdepunkter. På søndag kl. 16 går koret på scenen i Ny Ridehus i Næstved.   

Læs mere her
 

I Guiden finder du flere oplevelser i nærheden af dig


Nyhedsoverblik