Ingen spor efter Emilie Meng

En ny eftersøgning efter den forsvundne 17-årige Emilie Meng gav intet resultat.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Omkring 100 personer var mødt op for at lede efter den forsvundne Emilie Meng, som på 14. døgn er forsvundet fra Korsør. Desværre uden resultat.

- Vi har valgt at indstille eftersøgningen omkring klokken 17.15. Det gav ingenting, men vi skal nu holde møde om, hvorvidt vi skal fortsætte eftersøgningen i næste weekend, siger Lars Jensen, der er indsatsleder for Missing People, der stod bag eftersøgningen.

100 frivillige ledte

Christina Henriksen fra Korsør var en af dem, der i dag var mødt op for at lede efter Emilie Meng.

- Det er jo klart at jo længere tid, der går, så svinder håbet jo. Men man ønsker jo virkelig sådan for de pårørende, for det må være et mareridt, at man ikke har nogen form for vished, siger hun til TV ØST.

Hun er selv mor til teenagedøtre, og Emilie Mengs forsvinden har gjort indtryk på korsoraneren.

- Det er meget tæt på. Og på den måde er vores område jo en lille by. Vi har godt nok Storebæltsbroen, så vi har mange igennem her, men vi er jo en lille by, så alle er jo berørt af det, siger Christina Henriksen til TV ØST.

Radius på 3,5 kilometer

Missing People har i dag afsøgt et område i en radius af 3,5 kilometer fra stationen i Korsør. Derudover var flere hold sendt ind i krat og buskadser for at se, om der kunne være spor efter den unge pige i skovbunden.

I sidste weekend mødte omkring 500 frivillige op for at lede den forsvundne pige. Denne eftersøgning gav heller ikke noget resultat.

Emilie Meng blev sidst set på et overvågningsbånd fra Korsør Station søndag den 10. juli klokken 04 om morgenen.  Hun havde været i byen i Slagelse med nogle veninder, som hun havde taget toget til Korsør sammen med. Mens veninderne tog en taxa, begyndte Emilie Meng at bevæge sig til fods ad den 3,5 kilometer lange strækning, som fører fra stationen og hjem til hendes forældre. Den 17-årige kvinde dukkede imidlertid aldrig op.

 


Nyhedsoverblik