I dag bliver det afgjort: Michel Nykjær kæmper for guld

Finalen i Danish Supertourism er i fuld gang, og den lokale racer Michel Nykjær skal forsøge at give guldet med hjem.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det blev i silende regn, da racerkøreren Michel Nykjær fra Næstved i går skulle pudse formen af inden finalen i Danish Supertourism i dag. Men det var nu ikke noget problem.

- Generelt synes jeg selv, at jeg altid har været rigtig hurtig. Jeg får gode resultater i regn, selvom vi aldrig kører ret meget i regn i de her biler, siger han til TV ØST forud for søndagens finale i Padborg Park.

Og sådan var det da også under testkørslen. I begge sine to tidskørsler lå Michel Nykjær nummer ét, men han var alligevel ikke helt tilfreds.

- Man er aldrig helt tilfreds. Man er altid spændt på, hvad resultatet bliver. Det gik godt, men jeg har lidt problemer med bilen i dag. Vi tror måske, fordi det regner så uhyggeligt meget, at den måske køler motoren for meget, så den laver et andet program. Den er ikke varm nok, motoren, siger Michel Nykjær.

quote Gaffatape er jo noget af det vigtigste indenfor motorsport og meget andet. Det kan holde en totalskadet bil sammen

Michel Nykjær, racerkører

Alt kan fikses med gaffa

Og det var ikke kun kørslen, at regnvejret havde indflydelse på. Bilerne i Supertourism holder nemlig ikke helt tæt.

- Den her bil er bygget som et koncept, den skal være sådan og se sådan ud. Du må ikke bygge en anden dør, du må ikke gøre noget. Men så kan man jo bruge det, der hedder gaffatape. Det er jo noget af det vigtigste indenfor motorsport og meget andet. Det kan holde en totalskadet bil sammen, siger racerkøreren.

Før dagens finale ligger Michel Nykjær nummer 2 i den samlede stilling med 431 point. På førstepladsen ligger Frederik Nymark med 436 point.

Du kan se hele finalen live på TV ØST-kanalen fra klokken 12.45. 

Læs også
Lokal racerkører er på jagt efter endnu et danmarksmesterskab
Læs også
Lokal racerkører er på jagt efter endnu et danmarksmesterskab

Nyhedsoverblik