Hvem har taget Bettinas banner? Kærlighedserklæring fjernet fra rundkørsel

I en storslået kærlighedserklæring hængte Bettina Lund et banner op i februar med ordene 'Lars, holder så meget af dig'. Nu er banneret væk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Har du kørt i rundkørslen ved Kærup Industrivej og Kærup Parkvej i Ringsted efter den 27. februar, er du muligvis stødt på Bettina Lunds kreative kærlighedserklæring til Lars.

- Jeg har været sindssygt forelsket i Lars det sidste års tid. Men nogle gange kan det være svært at sige, så jeg fik lavet et banner, hvor der stod 'Lars, holder så meget af dig' og hængte den op i rundkørslen, vi begge kører igennem hver morgen, siger Bettina Lund, der selv bor i Næstved.

Artiklen fortsætter under billedet.

 
  Foto: Privatfoto / Bettina Lund

Den 48-årige køkkenchef arbejder ligesom sit hjertes udkårne, Lars, i Dagrofa på Kærup Industrivej. Det var nær arbejdspladsen, Bettina Lund hængte sit banner op for tre måneder siden.

- Jeg kørte selv ud med mælkekasser og pandelampe for at hænge det op, fortæller den handlekraftige kvinde.

Men alt gik ikke helt som planlagt. 

- Det var mudret, og bilen kom til at sidde fast. Derfor måtte jeg lige ringe til nogle venner, som hjalp mig fri, og sammen fik vi banneret hængt op, griner Bettina Lund.

Stadig ikke kærester

Selvom gestussen blev taget imod med smil og åbne arme, og Lars, ifølge Bettina Lund, jævnligt fortæller hende, 'er du klar over, hvor meget jeg smiler om morgenen, hver gang jeg kører ind i den rundkørsel?', hjalp kærlighedserklæringen ikke med at få 46-årige Lars hevet i land.

- Jeg er stadig ikke rigtig kærester med Lars. Men jeg tror stadig på, det sker. Han skal bare lige få øjnene op for mig, siger den forelskede kvinde fra Næstved, der understreger, at hun og Lars er gode venner.

Mandag morgen, den 23. maj, var der dog intet smil på Lars' læber, for banneret var væk.

Artiklen fortsætter under billedet

 
  Foto: Privatfoto / Bettina Lund

- Nogen har klippet elastikkerne af og fjernet banneret. Det er simpelthen så tarveligt bare at tage mit skilt, siger Bettina Lund, der dog indrømmer, at hun ikke selv havde tilladelse til at hænge banneret op.

Manglede tilladelse

- Men det kan da ikke havde skadet nogen, at det hang der. Det var jo ganske uskyldigt, og der var et jernstativ til at hænge bannere på i forvejen, fortæller hun.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Ringsted Kommunes Teknik- og Miljøcenter for at høre, om det muligvis var kommunen, som har fjernet  banneret.

Tilladelse eller ej, Bettina Lunds banner er væk, og dét faktum er hun rigtig ked af.

- Jeg håber virkelig, der er nogen, som får dårlig samvittighed og giver mig mit banner tilbage, siger Bettina Lund.


Nyhedsoverblik