Voldsom brand hærgede hus på Lolland: Beboer anholdt for selv at have sat ild

Voldsom brand i et parcelhus i Søllested fredag morgen. Den kvindelige beboer er genhuset.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Store flammer stod tidligt fredag morgen ud af et parcelhus på Højrebygade i Søllested på Lolland. Branden blev opdaget kort efter kl. 4.00, og brandfolk arbejdede med slukningen til daggry. 

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet tog den kvindelige beboer med fra huset. Lokalpolitiet oplyser fredag formiddag til Folketidende.dk, at den 49-årige kvindelige lejer af det udbrændte hus er blevet anholdt. Hun er mistænkt for selv at have sat ild til huset.

Den 49-årige kvinde blev, ifølge Folketidende.dk, fremstillet fredag i grundlovsforhør in absentia, - altså uden at hun var tilstede. Her kom det frem, at kvinden havde fortalt naboer, at hun selv havde sat ild til puder, sofa, tæpper og gardiner i det lejede hus, skriver Folketidende.

Kvinden blev på grund af sin psykisk dårlige tilstand tvangsindlagt på en psykiatrisk afdeling, og først når kvinden er rask nok, vil hun blive personligt fremstillet i et grundlovsforhør, skriver Folketidende.dk.

Politiets teknikere skal undersøge brandårsagen. Ingen kom til skade i branden. 

Opdatering
Clock11. maj 2018, kl. 14:11
Artiklen er opdateret med oplysninger om, at den kvindelige beboer er tvangsindlagt og vil blive fremstillet i grundlovsforhør, når hun er rask nok.

 


Nyhedsoverblik