Holbæk-træner: Jeg frygter ikke nedrykningsspil

Cheftræner Freddy Andersen tror ikke, at holdet kommer i nedrykningsfare i foråret trods det skuffende efterår. Foto: TV ØST

Holbæk B&I kan kun tage et point med over til foråret. Alligevel tror cheftræner Freddy Andersen ikke, at holdet kommer i nedrykningsfare.

Et skuffende efterår for bundholdet Holbæk B&I sluttede lørdag af med endnu et nederlag, da det lørdag blev 1-2 ude mod Avarta, som dermed vandt 2. Divisions gruppe 1.

- Vi rammer træværket et par gange i 1. Halvleg og har også flere store chancer efter pausen, så vi burde faktisk have vundet. Det lignede i hvert fald ikke en kamp med top mod bund. Så vi går til vinterpause med en idé om, at vi sagtens kan være med, siger Freddy Andersen, cheftræner i Holbæk B&I.

Tror ikke på nedrykning

Holbæk ender sidst i gruppe 1 efter grundspillets 14 kampe og havner i forårets nedrykningsspil. Her tager holdene de point med, som er skaffet mod de andre hold fra gruppen, som også skal i nedrykningsspillet. Det betyder, at Holbæk B&I kun tager et point fra en uafgjort mod oprykkerne fra Fredensborg med til foråret, hvor holdet skal møde de dårligste fra de to andre grupper i 2. division.
Fire hold rykker ned i Danmarksserien. Alligevel er cheftræner Freddy Andersen ikke særlig bekymret.

- Lige umiddelbart frygter jeg det ikke. Vi kender niveauet fra de andre grupper, og det virker ikke skræmmende. Men selvfølgelig skal vi i gang med det samme, og vi skal henover vinteren arbejde på at blive skarpere i begge felter, siger Freddy Andersen.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App