Holbæk fik med nød og næppe point mod Fredensborg

Oprykkerne fra Fredensborg BI tog point mod Holbæk i eftermiddag. Kampen endte 2-2.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hjemmebaneholdet Holbæk fik med nød og næppe skrabet et enkelt point hjem mod oprykkerne fra Fredensborg BI i eftermiddag.

I 84’ minut fik Holbæk tilkendt et straffespark, og Fredensborg fik en mand smidt ud. Birol Serinkanli scorede på straffesparket og udlignede dermed til 2-2.

Udeholdet kom generelt bedst fra start, da de bragte sig i spidsen i allerførste minut. Siden udlignede Jonas Thomsen fra hjemmeholdet til. Størstedelen af anden halvleg førte Fredensborg efter et mål i ’57 af Mads Skovby Hansen.

Holbæk ligger lige nu nummer fire i gruppe 1 af 2. Division.