Holbæk slog tophold i 2. division

Holbæk vandt 4-1 over Middelfart i søndagens kamp.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Til trods for sæsonpremiere i Holbæk, så skulle der ikke gå mere end to minutter, før Middelfart scorede til 0-1.

Der var tale om en fodboldkamp mellem top og bund. Holbæk ligger på sidstepladsen i 2. division, mens Middelfart ligger på tredjepladsen.

Middelfarts hurtige scoring bremsede dog ikke Holbæk, som få minutter senere udlignede til 1-1 med en scoring af Simon Ustrup.

Det må have givet selvtillid hos holbækkerne, for herefter blev det lidt af en målfest på hjemmebanen i det nordvestsjællandske.

Kampen endte 4-1 til Holbæk, som dog - på trods af sejren - stadig ligger nederst i tabellen.