Holbæk henter to nye spillere i forsøg på overlevelse

Holbæk har sikret sig to nye spillere i forsøget på at redde livet i 2. division.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det tyder på en nervepirrende forår for Holbæk, der skal forsøge at redde livet i fodboldens tredjebedste række, 2. division.

For med 14 kampe i første halvdel af sæsonen indkasserede Holbæk kun 7 point og skal derfor ud i et nedrykning playoff.

Til opgave meddeler Holbæk ifølge bold.dk, at de har sikret sig Frederik Reippuert i Frem og Sebastian Johansen fra Thisted. Begge 20 år.

quote Han (Frederik Reippuert red.) er godt skolet og tilfører virkelig holdet noget kvalitet i opbygningsspillet. Han passer derfor utrolig godt til vores spillestil

Morten Skovby, sportschef 

- Frederik er en teknisk dygtig venstrebenet midtstopper. Han er virkelig god på bolden og er påpasselig i sine defensive aktioner. Vi har fulgt Frederik i et stykke tid og har nu haft ham til prøvetræning i de seneste par uger, hvor han har været overbevisende. Han er godt skolet og tilfører virkelig holdet noget kvalitet i opbygningsspillet. Han passer derfor utrolig godt til vores spillestil, siger sportschef Morten Skovby og tilføjer til bold.dk om Johansen:

- Sebastian kender vi fra hans ungdomstid i FC Roskilde, og som senior var han blandt andet med til at vinde 4-1 over os med B1908 sidste år. Sebastian har trænet med os i den seneste uge og her har vi set nogle af de kvaliteter, som vi forventede.

Begge spillere har lavet toårige aftaler med Holbæk.


Nyhedsoverblik