Hjultebolte løsnet: Mand mistede forhjul midt i byen

En køretur i Vordingborg blev pludselig dramatisk, da en mand ud af det blå mistede sit ene forhjul.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Nu skete det igen. En uskyldig og tilsyneladende tilfældig bilist blev mandag offer for den uhyggelige trend, hvor personer løsner hjulbolte på andres biler.

Det skriver sn.dk.

Hændelsen fandt sted mandag aften lidt efter klokken 18, hvor den pågældende mand satte sig ind i sin bil i Storstrømsparken i Vordingborg og kørte afsted mod den centrale del af byen.

Daniels hjul uden bolte
Læs også
Politi i sag om løse bolte: Sådan gør du, hvis du bliver ramt
Daniels hjul uden bolte
Læs også
Politi i sag om løse bolte: Sådan gør du, hvis du bliver ramt

Hvad han ikke vidste var, at nogen havde løsnet hjulboltene på hans venstre forhjul, og at det - rotation for rotation - kom tættere og tættere på at hoppe af.

Og da han efter godt to kilometers kørsel befandt sig på Chr. Winthers Vej tæt på togstationen, skete det så. Hans venstre forhjul rev sig pludselig løs og efterlod den mandlige bilist med blot ét hjul at styre sin bil med.

Politiet søger vidner

Heldigvis for alle kørte han på dét tidspunk med lav fart, og det lykkedes ham derfor at få kontrol over bilen og stoppe den, inden han selv eller nogen andre kom noget til.

Politiets teori er, at hjulboltene er blevet løsnet i tidsrummet mellem søndag klokken 18 og mandag klokken 18.

Personer, der har opholdt sig i Storstrømsparken og muligvis set noget mistænkeligt, kan ringe til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 1-1-4.


Nyhedsoverblik