Hjemmerøvere låste ældre kvinde og handicappet datter inde under røveri

Politiet søger vidner, der kan fortælle om et hjemmerøveri på Møn, hvor en mor og hendes handicappede datter blev låst inde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Har du set usædvanlig aktivitet i Stege natten til mandag – især i området ved Nørresti i Stege, så vil Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi meget gerne høre fra dig.

I løbet af natten blev en 81-årig mor og hendes handikappede datter nemlig overrasket af en hjemmerøver, og låst inde på et toilet.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- Vi efterforsker røveriet, som har været en grim oplevelse for de involverede – og vi vil meget gerne høre fra nogen, der har set noget i området, siger efterforskningsleder Marianne Roed fra politiets afdeling fra Personfarlig Kriminalitet til TV ØST.

Tyv efterlod kvinder låst inde

Moderen og datteren blev overrasket af den unge mand i løbet af natten - muligvis i tidsrummet mellem 03.30 og 04.00. Herefter var de låst inde på badeværelset fra et tidspunkt midt om natten og indtil mandag formiddag, hvor de to blev fundet af en pårørende på wc’et.

- De to kan desværre kun komme med et meget sparsomt signalement af gerningsmanden, som de beskriver som en yngre mand – muligvis iført en mørk joggingdragt. Vi tolker det sådan, at han kan være op til cirka 30 år gammel, siger Marianne Roed.

Der blev stjålet en række værdigenstande fra de to kvinders hjem, hvorefter røveren forlod huset.

Har du oplysninger i sagen, eller har du set noget usædvanligt, så kontakt politiet på telefon 1-1-4


Nyhedsoverblik