Hjemmerøvere i Næstved truede med kniv: Politiet efterlyser vidner

Politiet beder offentligheden om hjælp, efter to mænd natten til fredag gennemførte et hjemmerøveri i Næstved.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi beder offentligheden om hjælp til at opklare et alvorligt hjemmerøveri i Næstved natten til fredag.

- Vi vil meget gerne høre fra nogen, der har set mistænkelige personer eller køretøjer i området omkring Tommerupvej i Næstved, siger efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen til TV ØST.

Trak knive mod ældre ægtepar

To unge mænd brød ind i huset mellem klokken 23.00 og 23.30 torsdag aften. De blev imidlertid overrasket af husets beboere – et ældre ægtepar.

- Vi tror, at det var et indbrud der gik galt. Men da de blev opdaget trak mændene knive og truede ægteparret til at forholde sig i ro, mens røverne gennemsøgte huset for værdier, siger Søren Ravn-Nielsen.

Røveriet fandt sted på Tommerupvej i den sydlige del af Næstved, og tyvene slap fra huset med et mindre beløb i kontanter.

Gerningsmændene beskrives begge som:

  • Yngre mænd
  • 165 – 175 centimeter cm høje
  • Iført mørke kedeldragter med hætter trukket op for ansigterne

Vidner bedes kontakte politiet på 1-1-4.

Ingen særlige forhold omkring ofre

Ifølge Søren Ravn-Nielsen er der ingen særlige forhold omkring det ældre ægtepar, der kunne tiltrække røvernes opmærksomhed. Der er simpelthen tale tilfældige ofre.

Røveriet kommer i kølvandet på flere andre hjemmerøverier i den seneste tid - blandt andet i Stege, Stensved og Nykøbing Falster.

- Det er sager, som vi tager meget alvorligt. Man er jo simpelthen så forsvarsløs, når man ligger i sin seng og sover. Derfor arbejder vi meget målrettet på at opklare sagerne, siger Søren Ravn-Nielsen.


Nyhedsoverblik