Herlufsholm Skole får endnu en 7. klasse

En stigende interesse for privatskolen i Næstved gør, at ledelsen nu har besluttet sig for at oprette en ekstra 7. klasse fra næste skoleår.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

På skolen, hvor de stadig fastholder traditionen om, at eleverne skal følge en bestemt dresscode, har de svært ved at følge med.

Derfor har den traditionsrige privatskole Herlufsholm nu valgt at oprette en ny 7. klasse for at imødekomme de mange forældre, der gerne vil have deres børn ind på skolen.

Grundskolelederen, Anne-Louise Boelsmand, er ikke i tvivl om, hvorfor skolen er populær:

- Vi er en skole, der tilbyder noget, som er unikt – altså vi er en traditionsbunden skole; vi er en skole med et højt fagligt niveau. Vi er en skole, hvor man er på kryds og tværs af hinanden på årgangene – også med gymnasiet. Og det giver eleverne et rigtig godt fundament. Jeg tror, vi fylder et rum ud som ikke bliver fyldt ud andre steder, og jeg tror, at det er det, folk gerne vil have, siger hun til TV ØST.

En plads som dagelev i grundskolen på Herlufsholm koster cirka 52.000 kroner om året. Prisen for at være kostelev i grundskolen er cirka 170.000 kroner årligt.


Nyhedsoverblik