Her falder Dannebrog fra himlen: Flot start på DM i faldskærm

Tirsdag formiddag blev DM i Faldskærm for medlemmer af Dansk Militært Idrætsforbund sprunget smukt i gang over Lolland-Falster Airport.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det var et smukt syn, da Dannebrog 'faldt' ned fra himlen spændt fast på en faldskærmsudspringer fra den britiske hærs 'The Army Tigers Freefall Parachute Team', som har sprunget ved store begivenheder verden over siden 1986.

- Det var rigtig flot, lige efter bogen. Og så er det stort, at de kommer forbi os. Hvis du får besøg af en prominent person, så føler du jo også, at dit arrangement vokser i den rigtige retning, siger Tim Lyhne Brostrøm fra Faldskærmsklubben.dk, der har været med til at arrangere konkurrencerne på Lolland.

Faldskærm for militærfolk

De flotte udspring fra de britiske 'Tigers' tirsdag formiddag markerede starten på DM i Faldskærm afholdt af Dansk Militært Idrætsforbund.

Her skal omkring 60 deltagere indenfor militæret konkurrere de næste tre dage i faldskærmsudspring over området ved Lolland-Falster Airport i Maribo i disciplinerne præcision og formationspring. 

Efter de professionelle militær-udspringere er det de civile faldskærmsudspringeres tur.

Også for civile

Fredag er det Dansk Faldskærms Unions tur til at overtage luftrummet over Lolland-Falsters Airport, når DFU OPEN bliver skudt i gang. 

Her forventes op til i alt 125 personer uden højdeskræk at deltage i konkurrencerne formation, freefly og præcision hen over weekenden.

- Alle er meget velkomne til at komme forbi og se på. Og hvis man føler sig fristet, er man meget velkommen til at prøve kræfter med et tandemspring, lokker Tim Lyhne Brostrøm fra Faldskærmsklubben.dk.

 

MIN HVERDAG

’Min hverdag’ er indslag, artikler og Facebook-opslag lavet af video og billeder, som TV ØST-brugere har indsendt til redaktionen fra deres hverdag.

Du kan også dele din hverdag med TV ØST. Send video og billeder til os via hjemmesiden upload.tveast.dk eller mail på redaktionen@tveast.dk.

 

 


Nyhedsoverblik