Her er juryen der skal vælge den skønneste have

Her er de tre dommere, der skal vælge fem haver ud i serien Den Skønneste Have. Når dommerne har valgt de fem finalehaver ud, er det seernes tur til at stemme via sms om hvem der løber af med sejren.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

 

 

 
 

Jesper Corfitzen:

- Jeg er gartner, landskabsarkitekt og havebogsforfatter. Min havepassion har jeg haft siden barns ben. Jeg arbejder som have ekspert for Bolius og arbejder for at udbrede lysten til Havelivet. Selv er jeg passioneret omkring den naturlige havekunst hvor inspirationen hentes i vores landskab og natur.

 

 

 

 

 
 

Merry Sørensen:

Merry Sørensen har altid interesseret sig for form og farver – i første omgang i forbindelse med hendes mange år som kunstmaler og underviser. Men da ægtemanden, Finn, fyldte 50 og Finn ville anlægge en sø, begyndt den store interesse for haver for alvor at tage form hos Merry. 
Det er nu 20 år siden, og ægteparrets have er vokset til 33.000 m2 have, dyr og legepark og 41.000 årligt besøgende. Selve haven er opdelt i fem forskellige afsnit; Præriehave, Permahave, Klosterhave, Dansk/engelsk have og Danmarks største Japanske Have.

 

 

 

 

 
 

Johnny Thaysen:

Johnny Thaysen har været blomsterhandler i 15 år. De sidste fire år i Næstved, hvor han er indehaver af Blomstertrylleriet. Karrieren har været alsidig. Han har været på gartneri, arbejdet som smed og på et laboratorie. Men det er blomsterne, han bliver ved med at vende tilbage til. Det er dem der giver ham liv og glæde og fylder ham med gode ideer.

 

 


Nyhedsoverblik