Her bor de lokale Michelin-landmænd

Mandag uddeles de anerkendte Michelin-stjerner til landets bedste restauranter. Her kan du se, hvor de lokale leverandører til restauranterne bor.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Ostebørsen i Vemmelev, Birkemosegaard på Sjællands Odde og Dalbakkegård på Lolland.

Det er blot nogle af de lokale fødevareproducenter, som leverer til landets Michelin- restauranter. I vores område findes der i alt 22 producenter, som kan bryste sig af at være leverandør til de anerkendte restauranter.

Mandag uddeles der igen Michelin-stjerner, og nu kan du via Landbrug & Fødevarers interaktive Danmarkskort se, hvor i landet landmændene, der producerer råvarer til restauranterne bor.

Klik her og se kortet.

- Vi har sat os for at udbygge det gastronomiske Danmarkskort. For hvor der ligger en Michelin-restaurant, er der typisk også lokale råvareleverandører, der kan lave fødevarer i absolut verdensklasse, udtaler Karen Hækkerup, administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer, i en pressemeddelelse. 

- De landmænd vil vi gerne være med til at hylde, når stjernerne bliver uddelt, tilføjer hun.

michelin5.jpg
Læs også
Restauranter i provinsen modtog Michelin-stjerner: Nu strømmer turisterne til
michelin5.jpg
Læs også
Restauranter i provinsen modtog Michelin-stjerner: Nu strømmer turisterne til

Nyhedsoverblik