Helle Blak politianmeldt: Jeg ved ikke, hvad jeg er anmeldt for

Først en fyreseddel og nu en politianmeldelse. Politikeren Helle Blak ved dog ikke selv, hvorfor hun er politianmeldt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Helle Blak er blevet politianmeldt. 

Men hun ved reelt set ikke særlig meget om sagen selv. Hun er blevet fyret fra sin arbejdsplads og nu blevet politianmeldt, men hvorfor er endnu uklart for hovedpersonen.

Det skriver Sjællandske.

- Faktisk ved jeg ikke, hvad jeg er blevet politianmeldt for. Jeg må ikke se indholdet i den anmeldelse, så det er kun i medierne, herunder i Sjællandske, at jeg kan læse om mit liv, fordi ikke alle har respekt for tavshedspligt, siger Helle Blak. 

Blev fyret i sidste uge

Helle Blak fik angiveligt en fyreseddel i sidste uge, da man efter en intern revision i kommunen havde påvist flere uregelmæssigheder i cafeen.

- Og faktisk er jeg slet ikke fyret endnu, så jeg blev meget forundret, da jeg kunne læse, at nogen skulle have lækket den oplysning. Og at jeg pludselig blev politianmeldt, blev alle andre også orienteret om, før jeg selv blev det. Men hør nu her, jeg har ikke snydt. Jeg kunne aldrig drømme om at tage noget fra nogen, fortæller Helle Blak til avisen. 

Hun forklarer samtidig i den forbindelse, at man hos Rosenkildegårdens Ungdomscafé i Slagelse og Basen i Korsør har gjort, som man gør i mange andre klubber. Og at hun skulle have haft fingrene i kommunekassen, afviser hun blankt.

Fra S til SF

Politikeren Helle Blak (SF) blev fyret med øjeblikkelig virkning som leder af Rosenkildegårdens Ungdomscafé. Hun blev samtidig blevet fjernet fra sit sociale arbejde med kommunens belastede sociale områder, Ringparken og Motalavej.

Afskedigelsen er sket efter en intern revision i kommunen, der har påvist flere uregelmæssigheder i cafeen.

Helle Blak blev ved sidste kommunalvalg valgt til Slagelse Byråd for Socialdemokraterne, men har siden valgt at skifte til SF. Hun har tidligere repræsenteret socialdemokraterne i kommunen i ti år.


Nyhedsoverblik