Haslevs Trampolinspringere tog igen guld

Det lykkedes lørdag for både Haslevs herrer og damer at vinde guld ved DM-stævne for seniorhold.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det var med lokal opbakning i ryggen, at Haslev Trampolin og Turngymnaster (HTT) lørdag skulle forsøge at genvinde hold-titlerne fra sidste år.

Stævnet blev nemlig afholdt i Haslev-hallen, og både klubbens seniordamer og –herrer skulle i ilden.

Klubbens damer har de seneste 26 år vundet DM hele 25 gange. Men i 2014 måtte de se sig slået af en københavnsk klub. Sidste år kunne de igen få lagt guldmedaljerne om halsen, men i år lå en sejr ifølge klubben ikke ligefrem i kortene.

- Der har været lidt af et generationsskifte på dameholdet, og HTT-pigerne stillede i år op med to debutanter, nemlig Ronja Sønder på 13 år og Emmelie Laugesen på 14, skriver Bo Tureby fra HTT i en pressemeddelelse.

Med selskab af de to mere erfarne springere  Sara Lindahl og Vanessa Rae Smith lykkedes det dog for kvartetten at slå de nærmeste konkurrence med 0,01 point. Denne gang endte Haslevs damer øverst på podiet, mens Københavns Trampolinklub måtte tage til takke med andenpladsen.

De fire herrer fra Haslev kom også til stævnet for at genvinde holdguldet. Og her var der knap så meget kamp om topplaceringen.

Joah Cheung, Lucas Cheun, Teis Petersen og Benjamin Kjær havde efter finalerunden hele 19 point ned til sølvmedaljetagerne. 


Nyhedsoverblik