Harriet er chokeret efter skuddrama i Slagelse: - Frygteligt at det kan ske

Sent mandag aften blev en kvinde beskudt ved Slagelse Sygehus. Harriet Reese Jensen fra Sorø havde få timer før parkeret sin bil lige ved siden af.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- Jeg holdt lige nøjagtig dér i går, siger Harriet Reese Jensen og peger over mod den hvide bil, der er blevet ramt af kvindens bil, da hun forsøgte at flygte fra parkeringspladsen.

Sent mandag aften blev en 23-årig kvinde beskudt af maskerede mænd, der troppede op foran hendes bil ved Slagelse Sygehus.

Skuddramaet fandt sted på en parkeringsplads ved Ingemannsvej ved Slagelse Sygehus.

Skud Slagelse Sygehus
Læs også
Skuddrama ved hospital: Maskerede mænd skød efter ung kvinde
Skud Slagelse Sygehus
Læs også
Skuddrama ved hospital: Maskerede mænd skød efter ung kvinde

Skulle hente udstyr fra fysioterapeuterne

Harriet Reese Jensen fra Sorø har netop været på skiferie og var på sygehuset for at hente noget gangstativ til hendes datter, som har brækket benet på skiferie.

quote Jeg holdt lige der, fordi jeg var nede ved fysioterapeuterne for at hente noget udstyr til min datter, som har brækket et ben i Østrig

Harriet Reese Jensen 

- Jeg holdt lige der, fordi jeg var nede ved fysioterapeuterne for at hente noget udstyr til min datter, som har brækket et ben i Østrig, siger Harriet Reese Jensen.

Læs også
Politi: Skyderi ved sygehus var drabsforsøg
Læs også
Politi: Skyderi ved sygehus var drabsforsøg

Den 23-årige kvinde blev dog ikke ramt, og det lykkedes hende at flygte fra stedet, uden at komme noget til.

- Den forurettedes bil, er blevet ramt, men jeg vil ikke komme nærmere ind på, hvor den er blevet ramt. Men den forurettede er heldigvis ikke blevet ramt, siger Steen Von Würden.

Harriet Riice Jensen er dybt rystet over skuddramaet, der fandt sted nær Slagelse Sygehus.
Harriet Riice Jensen er dybt rystet over skuddramaet, der fandt sted nær Slagelse Sygehus. Foto: Thomas Nielsen - TV2 ØST

Skuddrama efterforskes som drabsforsøg

Skuddramaet efterforskes nu som drabsforsøg. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse. Politiet kan dog endnu ikke oplyse nærmere om motivet for skyderiet.

quote Det store spørgsmål er selvfølgelig, hvilken relation gerningsmændene måtte have til hende, eller om det er bilen, man har været ude efter

Steen Von Würden, efterforskningsleder hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Polit

- Indtil videre kan vi sige, at det var en 23-årig kvinde. Det store spørgsmål er selvfølgelig, hvilken relation gerningsmændene måtte have til hende, eller om det er bilen, man har været ude efter, og troede der sad én anden i bilen, siger efterforskningsleder Steen Von Würden fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Polit.

Harriet Reese Jensen, der havde sin bil parkeret lige ved siden af, er chokeret over, at der var tale om drabsforsøg.

- Det er frygteligt. Jeg hørte det her til morgen. Det er da ganske forfærdeligt, at sådan noget kan ske, siger Harriet Reese Jensen.

- Men jeg er lidt rystet over det, for jeg holdt lige der.


Nyhedsoverblik