Hannes søster døde af kræft: Nu passer hun afdødes børnebørn

02:53

Bedstemødre er noget af det bedste. Det kan de fleste børnebørn nok godt blive enige om. Men der er een som er netop er blevet kåret som den allerbedste bedstemor. Hun kommer fra Falster. Video: TV ØST

Bedstemødre er noget af det bedste. Det kan de fleste børnebørn nok godt blive enige om. Men der er een som er netop er blevet kåret som den allerbedste bedstemor. Hun kommer fra Falster. Foto: TV ØST

1 af 2

Søskendeparret Magnus og Mathildes mormor døde for fire år siden af kræft, men så tog Hanne Bondehøj over som reservemormor.

Bedstemødre er noget af det bedste. Det kan de fleste børnebørn nok godt blive enige om.

Men der er en, som netop er blevet kåret som den allerbedste bedstemor, og det er Hanne Bondehøj fra Idestrup på Falster.

Det er Danica Pension og Børneulykkesfonden, der har kåret hende til at være den bedste bedstemor i kongeriget.

Hun er også noget helt særligt. For strengt taget er hun slet ikke bedstemor til søskendeparret Magnus på syv år og Mathilde på tre år, men da deres mormor døde for fire år siden, så spurgte den dengang treårige Magnus, om ikke hun ville træde til som reservebedste:

- Det sagde hun ja til, og det er den bedste ting, hun har sagt ja til i hele mit liv, siger Magnus Bondehøj Olsen.

Mangler sin mormor

Hanne Bondehøj er søster til Magnus og Mathildes afdøde mormor, der døde i af kræft i en alder af bare 50 år, og nu hjælper hun den travle børnefamilie i hverdagen og kommer ofte forbi og passer børnene.

Læs også Danmarks Superbedste er fra Falster

Selv synes hun ikke selv, at hun gør noget særligt

- Jeg synes jo ikke selv, at jeg har gjort noget andet, end alle andre ville havde gjort. Man kan jo ikke stå for sådan en lille dreng der mangler sin mormor, og så beder en træde til, siger Hanne Bondehøj.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App