Gratis cykler til de yngste skal lokke nye medlemmer til idrætsforening

01:59

Borgerforeningen Dalmose-Gruppen har samlet penge sammen og købt 12 løbecykler, forhindringer og hjelme, som byens børn kan låne kvit og frit.

Foreningen DalmoseGruppen har købt 12 løbecykler, som byens børn kan bruge ganske gratis.

Der var fuld fart på i Dalmose Hallen.

Byens yngste borgere kunne lørdag formiddag komme forbi og køre på løbecykler på en bane med ramper og forskellige forhindringer.

- Jeg synes, at det er sjovt, fordi der er er mange forskellige ting, man skal køre udenom og rundt om og ovenpå, siger 5-årige Sigrid Korngaard.

Det er rigtig vigtigt, at børnene kommer ned og møder vores hal, når de er små, og måske får lyst til at blive aktive i vores idrætsforeninger

Mia Ibsen, medlem af DalmoseGruppen

Foreningen DalmoseGruppen har købt 12 løbecykler, som børn op til fem år kan bruge ganske gratis. 

- De kommer til at stå i en kasse nede for enden af vores hal, og så ringer man simpelthen bare til vores halinspektør Arne. Han booker en tid, og så kan dagplejere og institutioner komme og køre helt gratis, siger Mia Ibsen, som er medlem af DalmoseGruppen.

Lokale virksomheder har doneret

Cyklerne, hjelme og forhindringer har kostet 14.000 kroner. Pengene kommer fra SparNord Fonden og en række lokale virksomheder. 

Artiklen fortsætter under billederne:

Løbecyklerne passer i størrelsen til børn fra halvandet til fem år. Foto: TV ØST

  Foto: TV ØST

- Vi synes, at det er rigtig vigtigt, at børnene kommer ned og møder vores hal, når de er små, og måske får lyst til at blive aktive i vores idrætsforeninger, siger Mia Ibsen.

Løbecyklerne passer i størrelsen til børn fra halvandet til fem år.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App