Gæster i Næstveds natteliv måtte springe for livet

Politiet anholdte i nat et ungt kærestepar i Næstved. Den ene er sigtet for at bringe andres liv i fare, den anden for vold mod tjenestemand.

Der var gang i nattelivet i Næstveds centrum i nat og mange mennesker på gaden. Omkring klokken 3 måtte de springe for livet, da en bilist valgte at køre gennem den ensrettede gade Ramsherred i fuld fart.

Gæster i Næstveds natteliv måtte i nat springe for livet, da en bil i fuld fart valgte at køre mod kørselsretningen på en ensrettet gade. Det oplyser vagthavende hos Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi, Stefan Jensen.

Føreren af bilen, en ung mand på 21 år, kørte fra Kobberhjørnet ned mod Ramsherred ved 3-tiden. Der var mange mennesker i byen, og politiet der også var til stede med en patruljebil, måtte også undvige.

I bilen sad også en ung kvinde og da politiet ville anholde den unge mand for at bringe andres liv i fare, blev hun stærkt utilfreds og sprang på den ene af betjentene. Hun er nu sigtet for vold mod tjenestemand i funktion.  

Det unge kærestepar var begge berusede og fik i nat taget blodprøver. De sover netop nu rusen ud i detentionen og vil senere i dag blive afhørt. 

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App