Frustreret Agesen: Sådan kan man ikke vinde en håndboldkamp

Håndboldkvinderne fra NFH lavede utallige tekniske fejl. Så slår man ikke de regerende mestre fra Team Esbjerg, konstaterer cheftræner Niels Agesen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var en noget uskøn håndboldkamp, som det engagerede publikum i Scandlines Arena var vidne til lørdag eftermiddag.

Nykøbing Falster Håndbold skulle forsøge at rejse sig efter midtuge-nederlaget til Odense, men det blev svært mod mestrene fra Team Esbjerg.

Store chancer blev brændt, og spillerne lavede et hav af tekniske fejl.  Team Esbjerg kom hurtigt foran med nogle stykke uden at anstrenge sig.

Nathalie Hagman agerede næsten en-mands-hær, og med imponerende otte mål sørgede hun for, at NFH mirakuløst kun var bagud med 15-18 efter de første 30 minutter.

Trylledrikken var ikke fundet frem i pausen, og hjemmeholdet fortsatte med tekniske fejl og mislykkede afleveringer, der kostede i 2. halvleg. Samtidig tørrede målkilden Hagman fuldstændig ud.

Kun sløseri fra gæsterne betød, at det ikke endte direkte pinligt for NFH. Kampen sluttede 29-35.

- Esbjerg vinder fuld fortjent. Vi laver godt nok 29 mål, men vi giver dem jo bolden, jeg tror 10 gange i 2. halvleg, hvor de enten bare løber imellem, eller vi løber ned og kaster den ned i fødderne på en holdkammerat. Så kan man ikke vinde en håndboldkamp. Esbjerg spiller godt men slet ikke på topniveau. Men det var heller ikke nødvendigt, når vi giver dem boldene , siger cheftræner Niels Agesen, der var tydeligt frustreret over spillet.