Frivillige overdrager ”ting” til politiet: Emilie stadig forsvundet

En gruppe frivillige eftersøgere har fundet flere genstande i forbindelse med søgen efter Emilie fra Korsør, der har været forsvundet siden den 10. juli.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Flere hundred frivillige, dykkere, droner, helikoptere, politibetjente og specialtrænede sporhunde har forgæves ledt efter den 18-årige Emilie Meng fra Korsør, som har været forsvundet siden den 10. juli.

Men nu har en gruppe frivillige fra organisationen Missing People måske fundet nye spor i sagen.

Fredag var cirka 50 mennesker ude at lede i området omkring Korsør, hvor der blev fundet nogle ting, som muligvis kan kobles til Emilie Meng. Men hvad det er, vil Missing People ikke kommentere på.

Læs også: Ny eftersøgning af Emilie Meng: "Vi giver op, når vi er færdige"

- Her er lidt opdatering på dagens eftersøgning. Først kæmpe stor respekt til de fremmødte søgere, flere timer i træk gennem svært fremkommeligt område. Tusind tak for indsatsen. Der blev fundet et par ting som blev afhentet af Politiet, så kan vi bare håbe på at det hjælper dem i efterforskningen. Vi kommenterer som sædvanligt ikke på hvad det er der er fundet.  Følg med på siden her, hvor vi vil melde ud med hvad næste skridt bliver. Hilsen Lars / Missing People, skriver Missing People i et Facebook-opslag.

Politi bekræfter

Hos Sydsjællands og Lolland Falsters Politi bekræfter vicepolitiinspektør Søren Ravn Nielsen, at man har hentet nogle ting fra Missing Peoples eftersøgning:

- Det er korrekt, at vi har modtaget noget. Men vi vil ikke kommentere på, hvad det drejer sig om og vi kan endnu ikke sige, om det er noget, der har relation til sagen, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn Nielsen til newsbreak.dk.

Læs også: Emilie-sagen er nået til de norske medier

Søren Ravn understreger, at hvis der kommer afgørende nyt i sagen, udsender politiet en pressemeddelelse.

Søndag morgen afholder frivillige endnu en eftersøgning af Emilie Meng, der har været forsvundet siden 10. juli.

Læs også: To efterlyste vidner har henvendt sig til politiet


Nyhedsoverblik