Fortsat henvendelser i sag om den forsvundne Emile Meng

Politiet får fortsat henvendelser i sagen om den forsvundne Emilie Meng, men intet afgørende spor er dukket op.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Omkring 100 personer var søndag mødt op for at lede efter den forsvundne Emilie Meng, som siden 10. juli har været forsvundet fra Korsør. 

Eftersøgningen søndag kastede ikke nye afgørende spor af sig i kampen for at finde den 17-årige kvinde.

- Vi får fortsat henvendelser i sagen og har også modtaget en del effekter, som vi undersøger til brug i efterforskningen, fortæller efterforskningsleder Marianne Roed, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Sparsomme oplysninger

Hun vil dog ikke oplyse, hvilke henvendelser politiet har modtaget eller hvilke effekter, der er blevet indleveret.

- Vi er også igang med at gennemse video fra flere steder i området, men jeg kan endnu ikke sige noget om, hvad de videobånd viser, fortæller hun.

Emilie Meng blev sidst set på et overvågningsbånd fra Korsør Station søndag den 10. juli klokken 04 om morgenen.  Hun havde været i byen i Slagelse med nogle veninder, som hun havde taget toget til Korsør sammen med. Mens veninderne tog en taxa, begyndte Emilie Meng at bevæge sig til fods ad den 3,5 kilometer lange strækning, som fører fra stationen og hjem til hendes forældre. Den 17-årige kvinde dukkede imidlertid aldrig op.

Intet afgørende nyt

Dermed slutter politiets spor efter Emilie Meng tilsyneladende dér, hvor den 17-årige kvinde forlod sine to veninder.

Marianne Roed ønsker ikke at kommentere på, om politiet har opfanget eventuelle signaler fra Emilie Mengs mobiltelefon - ligesom hun heller ikke vil udelukke en forbrydelse eller en ulykke.

- Vi arbejder udfra en teori om, at hun er væk. Om vi arbejder udfra den ene eller den anden teori bliver fastlagt , når vi finder hende, siger Marianne Roed. 


Nyhedsoverblik