Forsøgte at snige sig ud af landet med tyvekoster for 250.000 kr

En mand forsøgte fredag at snige sig ud af landet ved Rødbyhavn med tyvekoster til en værdi af 250.000 kroner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Den gik ikke.

Et samarbejde mellem Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis Udlændingekontrolafdeling og den tilsvarende afdeling hos kollegerne i Syd- og Sønderjyllands Politi førte til, at politiet i dag anholdt en mand, som var på vej ud af landet via Rødbyhavn med sin bil fyldt med tyvekoster til en værdi af ca. 250.000 kroner.

quote Vi sender et klart budskab til de omrejsende kriminelle om, at der bliver slået kontant ind overfor deres grænseoverskridende kriminalitet

Vicepolitiinspektør Jan Schmidt, leder af Sydsjællands og Lolland-Falster Politis Udlændingekontrolafdeling

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis i en pressemeddelelse.

- Det er ikke første gang, at vores meget tætte samarbejde med Udlændingekontrolafdelingen i Syd- og Sønderjylland har båret frugt. Vi har tidligere foretaget anholdelser af personer på baggrund af gode efterretninger fra kollegerne i Syd- og Sønderjyllands Politi i netop Rødbyhavn, og jeg er sikker på, at det ikke er den sidste sag vi opklarer med det dynamiske samarbejde vi har. Vi sender samtidig et klart budskab til de omrejsende kriminelle om, at der bliver slået kontant ind overfor deres grænseoverskridende kriminalitet, udtaler leder af Sydsjællands og Lolland-Falster Politis Udlændingekontrolafdeling, Vicepolitiinspektør Jan Schmidt.

Manden vil blive fremstillet i Retten i Nykøbing Falster i morgen lørdag med henblik på varetægtsfængsling.

Med hensyn til tyvekosterne, så var der er tale om dyre cykelstel, masser af hjul, sadler og skærme, som var pakket sammen, så de fyldte så lidt som muligt.


Nyhedsoverblik