Formand om cykel-DM i Ringsted: - Det er stort

Denne weekend danner Ringsted rammen om medaljekamp for landets største cykelhåb, når der afholdes DM for børn og unge.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

300 af landets bedste unge ryttere er denne weekend taget til Ringsted, hvor den årlige dyst om DM-medaljer løber af stablen.

Det vækker stolthed i den lokale cykelklub, at man har kunnet tiltrække en så stor begivenhed.

quote Vi havde ikke nogen store uheld, og ruterne fungerede perfekt

Michael Wolter, formand, Team Cycling Ringsted

- Det er stort, at vi som forholdsvist ung cykelklub med en masse gode, unge mennesker kan få lov til at arrangere et stort DM, som i vores øjne rangerer med voksne og professionelles DM, siger formand for Team Cycling Ringsted, Michael Wolter, til TV ØST.

Medaljer til lokale ryttere

Mesterskabet begyndte lørdag, hvor der blev kørt tidskørsler, og hvor Michael Wolter både som arrangør og klubformand havde meget at glæde sig over.

- Vi havde ikke nogen store uheld, og ruterne fungerede perfekt. De justeringer, der skulle gøres undervejs, fik vi klaret. I Team Cycling Ringsted fik vi en danmarksmester i U11 piger og to tredjepladser i U11 drenge og U13 piger, så det var en rigtig god dag for Ringsted i går, siger han med et smil.

Søndag gælder det så de klassiske linjeløb, hvor rytterne sendes afsted i større grupper eller felter, hvorefter de skal køre et antal omgange på faste ruter. De yngste i U11-rækkerne kører tre runder á 6,1 kilometer, mens de i U15 og op efter kører omgange på en 16,1 kilometer lang rute.


Nyhedsoverblik