"Foreningen for voldsramte kvinder" svindler for 775.000 kr.

I dag faldt hammeren, da en 39-årig kvinde måtte stå til ansvar for at have svindlet for 774.861 kroner. Foto: Arkivfoto

En 39-årig kvinde fra Næstved og tre mænd oprettede "Foreningen for voldsramte kvinder" og svindlede sig til 775.000 kroner.

Fire personer fra Næstved og Køge har svindlet for 774.861 kroner - nu har én af dem tilstået.

En 39-årig kvinde og tre mænd oprettede nemlig "Foreningen for voldsramte kvinder" alene med det formål at kunne bedrage sig til dyre møbler og andre varer.

Det skriver Sjællandske.

I en periode på omkring ni måneder, fra august sidste år til april i år, fik en 39-årig kvinde snydt sig til malervarer og møbler til en værdi af 774.861 kroner fra butikker i Næstved, Ringsted, Glostrup og Ishøj. 

Handlede på kredit

Gennem den falske forening kunne kvinden og de tre mænd benytte et EAN-nummer til at handle i butikkerne. EAN står for European Article Numbering, og foreninger kan bruge nummeret til at handle på kredit.

Ifølge Sjællandske nægter de tre mænd på henholdsvis 29, 30 og 45 år sig skyldige i sagen, mens den 39-årige kvinde fra Næstved ventes at tilstå ved dagens retssag i Næstved.

Sagen udsprang af, at flere butikker politianmeldte de manglende betalinger. Politiet kunne se et mønster og efter ransagninger blev de fire personer sigtet i sagen. En hel del af de varer, som de fire havde svindlet sig til, er endnu ikke fundet.

Tip os Har du et godt tip?

Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App
Hent vores nye TV ØST Play App