Folk fra hele landet er optaget af Emilies forsvinden

Borgerne viser stor interesse for den forsvundne pige fra Korsør i hele landet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Den unge Emilie Meng fra Korsør har været forsvundet siden natten til den 10. juli.

Siden da har hun været efterlyst i hele landet. Flere eftersøgninger har været i gang, men der er endnu ingen tegn fra hende. Hundredevis af borgere har vist stor interesse for sagen om den fosvundne pige.

En af dem, der følger med i Emilie-sagen er Michelle Saltoft. Michelle Saltoft er ikke selv fra Korsør, men alligevel har sagen fanget hendes opmærksomhed.

- Jeg har ingen ord for det. Jeg har selv tre børn og har virkelig medfølelse med familien.

quote Jeg har ingen ord for det. Jeg har selv tre børn og har virkelig medfølelse med familien. 

Michelle Saltoft

Søn spottede en sort trøje

Michelle Saltoft har endda fået betydning for politiets eftersøgning, da hun sammen med sin søn spottede en sort trøje, der kunne være magen til Emilie Mengs, men som hurtigt blev afkræftet af politiet.

Men Michelle Sandtoft er langt fra den eneste, der følger med i sagen om den forsvundne Emilie Meng, som er en eftersøgning, der er nået ud til hele Danmark og flere steder i udlandet.

Stor interesse fra hele landet

Alene på Facebook har brugerne vist enorm interesse for Emilie-sagen, der har klikket mere end 350.000 gange. Desuden er flere opslag delt og kommenteret.

Da TV ØST sendte live på Facebook, da frivillige mødtes for at starte den anden eftersøgning af Emilie Meng, var der over 64.000, der så med. Desuden fik indslaget over 3.500 likes, kommentarer og delinger.

I kommentarfelterne på Facebooksiden for Emilie Mengs forsviden viser folk stor interesse for sagen. Folk viser stor medfølelse for familien og også her tyder det på, at folk har fulgt med i sagen.

 
 

 

 
 

 

 
 

Emilie Meng er sidst set på Korsør Station omkirng klokken 4.00 søndag den 10. juli, hvor hun stod af toget efter en bytur med sine veninder.


Nyhedsoverblik