Fodboldvenner løber for kræftramt holdkammerat

12-årige Philip fra Møn er ramt af kræft for tredje gang. Hans fodboldkammerater vil løbe motionsløb for ham på Møns Klint.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

21 fodboldkammerater, trænere og forældre fra Møns Fodboldklubs U-14 hold i Stege deltager 3. september i Xterra Klinteløbet Mod Kræft på Møns Klint. De har fået sponsoreret trøjer påtrykt teksten: "Vi løber for Philip".

12-årige Philip er ramt af kræft for tredje gang. Det har fået en mor til en af Philips holdkammerater på fodboldholdet til at tage initiativ til at hele holdet skal løbe fem kilometer for Philip ved Klinteløbet.

Flere sponsorater

- Jeg kontaktede Philips forældre for at høre om det er iorden, og det er det. De er meget åbne om sygdommen. Dernæst forslog jeg trænerne, at holdet kunne løbe med ved Klinteløbet for Philips skyld, fortæller Tanja Holm Olsen.

Siden er det gået stærkt. Der er sponsoret løbetrøjer af butikkerne Butik Thea og Intersport Stege - ligesom tilmeldingsgebyret er betalt af Møns Fodboldklub. Deltagergebyret er 150 kroner per person, hvoraf de 100 kroner går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.


Nyhedsoverblik