FOA kritiserer Region Sjællands psykiatriledelse

FOA kritiserer Region Sjællands psykiatriledelse, når ledelsen ikke tør lade medarbejderne tale alene med Arbejdstilsynet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Afdelingsledelsen fulgte med hele vejen, da Arbejdstilsynet mandag og tirsdag besøgte Psykiatrisygehuset i Slagelse. Det præciserede psykiatriledelsen i sidste uge er ny praksis ved alle besøg af Arbejdstilsynet.

Det skriver Sjællandske.

I avisen har psykiatri-direktør Michael Werchmeister tidligere blandt andet forklaret, at ledelsen har følt, at Arbejdstilsynet i påbudssager har lyttet meget til, hvad medarbejderne sagde.

FOA-formand undrer sig over ledelsens behov

FOA-formand Dennis Kristensen, der står i spidsen for blandt andre social- og sundhedsassistenterne, undrer sig over ledelsens behov for at være med til gruppesamtalerne.

- Ledelsen får altid Arbejdstilsynets overvejelser til høring, før der bliver udstedt et påbud. Så det er helt unødvendigt at påberåbe sig retten til det. For mig lyder det som en ledelse, der er bange for, at de ikke kan styre, hvad Arbejdstilsynet får at vide, siger Dennis Kristensen til avisen.

I øjeblikket forhandler LO og DA om en opdatering af rammerne for Arbejdstilsynets tilsyn med det psykiske arbejdsmiljø på private og offentlige arbejdspladser.


Nyhedsoverblik