Flere skud affyret i Nykøbing Falster: Politiet efterlyser vidner

Et større område i Nykøbing Falster er mandag morgen blevet afspærret efter et skyderi.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Flere skud blev tidligt mandag affyret i det centrale Nykøbing Falster.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. 

- Der blev i nat cirka klokken kvart i fire afgivet flere skud mod en butiksrude i Nykøbing Falster, siger Kim Kliver, politiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Et vidne så ifølge politiet to hætteklædte personer stige ud af en bil foran kiosken, der ligger på Rådhusstræde, affyre nogle skud og derefter stikke af fra stedet i bilen igen.

Politiet valgte tidligt mandag morgen at afspærre området og tilkalde assistance i form af specialtrænede hunde og efterforskere.

- Vi har brugt den tidlige morgenstund og formiddagen på at lave tekniske undersøgelser og afhøringer, vi er selvfølgelig også ude at sikre videomateriale eller andet, som kan understøtte vores efterforskning, siger Kim Kliver.

Flere skudepisoder

Der har det seneste år været flere skudepisoder i Nykøbing Falster   med forbindelse til bandekonflikten. Det er dog endnu usikkert, at kæde nattens skudepisode sammen med en eventuel konflikt.

- Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvad der ligger bag. Lige nu er det vigtigt at indhente information, og så vil vi vurdere, hvad der ligger bag, siger Kim Kliver.

Politiet er på nuværende tidspunkt tilbageholdne med oplysninger i sagen, derfor kan de heller ikke oplyse, om skyderiet er banderelateret.
Politiet er på nuværende tidspunkt tilbageholdne med oplysninger i sagen, derfor kan de heller ikke oplyse, om skyderiet er banderelateret. Foto: Phillippa Maigaard Filtenborg - TV ØST
Læs også
Mand er ramt af skud i muligt bandeopgør i Nykøbing Falster
Læs også
Mand er ramt af skud i muligt bandeopgør i Nykøbing Falster

Den 11. januar sidste år blev en mand blandt andet ramt af skud i sin egen lejlighed på Løyesgade og efterfølgende kørt til sygehuset under bevogtning. Han var uden for livsfare. To måneder senere, den 23. marts, blev mindst fem skud affyret i den sydlige del af Nykøbing Falster.

- Den viden vil selvfølgelig indgå i vores undersøgelser, siger Kim Kliver.

Efterlyser vidner

Nu efterlyser politiet eventuelle vidner, som kan have set noget mistænkeligt i nat i Nykøbing Falster..

TV ØST har talt med kioskejeren, der oplyser, at man har overtaget kiosken indenfor den seneste måned. De ønsker dog ikke at udtale sig yderligere. På trods af skyderiet har kiosken åbent som normalt.

Ingen personer kom til skade ved skyderiet.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4

 


Nyhedsoverblik