Flere Irma-butikker lukker her i regionen

I alt lukker 11 Irma-butikker. Det omhandler fire butikker her i regionen. Det sker på grund af utilfredsstillende økonomisk drift.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Irmabutikkerne i Holbæk, Ringsted, Slagelse og Næstved lukker.

Det meddeler Coop Danmark. Det sker efter, at det ikke er lykkedes at drive butikkerne på økonomisk tilfredsstillende vis, skriver de.

I alt lukker 11 Irma-butikker, hvilket omhandler 185 medarbejdere.

- Jeg er naturligvis oprigtigt ked af, at der skal lukkes 11 butikker. Nu har vi fokus på, at de medarbejdere, der har fået en opsigelse, kommer bedst muligt videre, siger Ulla Jensen, der er tillidsrepræsentant og formand for Landsklubben Irma Butikker, i en pressemeddelelse.

Sidste åbningsdag 8. april

Medarbejderne fik deres opsigelse tirsdag den 27. februar.

- Det vigtige nu er at sørge for, at så få som muligt ryger ud i ledighed. Vi har et beredskab klar, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe de opsagte medlemmer videre i deres arbejdsliv. Både i forhold til at få afklaret konsekvenserne af opsigelsen - men også i forhold til at afdække den enkeltes ønsker og behov for udvikling. De opsagte medarbejdere på HK-overenskomst har for eksempel ret til uddannelse i op til syv uger via kompetenceudviklingsfonden, siger Louise Holm Sommer, faglig sekretær i HK HANDEL med ansvar for Coop.

Sidste åbningsdag for butikkerne er den 8. april.


Nyhedsoverblik