Fire unge anholdt for voldsomt hjemmerøveri: 88-årig stadig indlagt

Politiet har anholdt fire unge fra forskellige adresser i Odsherred, der sigtes for et hjemmerøveri mod en 88-årig mand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Fire unge mellem 15 og 17 år er blevet anholdt og sigtet for et hjemmerøveri mod en 88-årig mand på Sjællands Odde.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Røveriet skete mellem torsdag aften og fredag morgen i sidste uge, hvor den 88-årige blev udsat for et røveri på sin adresse på Overby Lyng på Sjællands Odde. 

quote Vi arbejder stadig med sagen og skal stadig binde noget sammen, før vi kan kalde den for afsluttet

Carsten Andersen, Midt- og Vestsjællands Politi.

- Siden fredag har vi lavet en masse efterforskning på stedet for at sikre spor og været rundt for at tale med folk i området. Der er mange, som er kommet med oplysninger til os, og det er vi rigtig taknemmelige for. Vores egen efterforskning kombineret med de her vidner gjorde, at vi kunne anholde de fire personer, siger Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Tirsdag eftermiddag anholdet politiet tre drenge, to på 15 år og en på 17 år, fra forskellige adresser i Odsherred. Senere samme dag blev en 16-årig dreng også anholdt til sagen.

Stjal våben og hvaltænder  

Under hjemmerøveriet blev den ældre mand blandt andet slået i hovedet, og fra stedet blev der stjålet hvaltænder og forskellige skydevåben.

Der er ifølge politiet stadig flere løse ender i sagen, som politiet dog ikke ønsker at kommentere yderligere. Politiet ønsker heller ikke at oplyse, hvorvidt de fire unge i forvejen er kendt af politiet.

- Vi arbejder stadig med sagen og skal stadig binde noget sammen, før vi kan kalde den for afsluttet, siger Carsten Andersen og tilføjer:

- Tyvekosterne har vi ikke nogen kommentar til i øjeblikket, der er stadig nogle løse ender.

Skaber utryghed i området

Hos Midt- og Vestsjællands Politiet glæder man sig over anholdelsen, da hjemmerøverier ofte skaber utryghed i lokalområdet.

- Vi er rigtig glade for, at vi har fået hul på bylden i sådan en sag. Det skabes en masse utryghed, og folk bliver nervøse med sådan nogle sager. Derfor er det rart, at man nu har fundet af, hvem det er, siger Carsten Andersen. 

Hjemmerøveriet fandt sted på Sjællands Odde.
Hjemmerøveriet fandt sted på Sjællands Odde. Foto: Google Maps

Der er ifølge politiet stadig flere løse ender i sagen, som politiet dog ikke ønsker at kommentere yderligere.

- Vi arbejder stadig med sagen og skal stadig binde noget sammen, før vi kan kalde den for afsluttet, siger Carsten Andersen.

88-årig stadig indlagt 

Den 88-årige er stadig indlagt på sygehuset og ifølge politiet i bedring.

- Vi har i dag talt med den forurettede, og han var meget glad for at høre, at vi havde fat i gerningsmændene. Den forurettes familie var også rigtig glade, fortæller Carsten Andersen.

De fire fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk onsdag klokken 13.30, hvor anklageren vil begære dem varetægtsfængslet.


Nyhedsoverblik