Fire anholdt for afpresning

Fire mænd blev mandag anholdt for afpresning af en 39-årig mand i Næstved. Grundlovsforhør tirsdag eftermiddag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

To personer fremstilles tirsdag klokken 14 i grundlovsforhør ved Retten i Næstved sigtet for afpresning.

Ifølge politiets døgnrapport ringede en 39-årig mand fra Næstved til politiet mandag klokken 12.38 og fortalte, at han var blevet truet, afpresset og nu forfulgt. Tidligere var manden blevet opsøgt på sin bopæl og truet til at betale beskyttelsespenge. Dem havde han betalt, men nu ville mændene have flere penge, for ellers ville de ”smadre hans hjem”.

Fire mænd anholdt - to løsladt igen

Han havde derfor aftalt at mødes med dem senere mandag. Politiet mødte op og anholdt de fire mænd klokken 14.26. Tre af dem er fra Odense og er på henholdsvis 19, 21 og 27 år, mens den fjerde er en 20-årig mand fra Søborg. Den unge mand fra Søborg var allerede efterlyst af politiet.

- De to af personerne er blevet løsladt igen, mens de to andre - den 27-årige mand fra Odense og den 20-årige mand fra Søborg - altså fremstilles i grundlovsforhør tirsdag eftermiddag, oplyser anklager Emil Folker, der vil begære lukkede døre.

Han oplyser, at den 39-årige mand er indehaver af en Café et sted i regionen - og vil ikke afvise, at sagen er banderelateret.


Nyhedsoverblik