Fensmark Brugsforening vender tilbage til Coop

Fensmark Brugsforening bliver nu igen efter et år en del af Coop. Butikkerne i Fensmark og Glumsø skifter navn tilbage til SuperBrugsen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Nu bliver Fensmark igen en del af Coop og stopper dermed samarbejdet med Dagrofa, Spar og MENY. Det sker fra den 1. januar, 2019, skriver Coop i en pressemeddelelse.

- Vi har lyttet til vores kunder og medlemmer, som savner Coop sortimentet. Fx varerne fra Änglamark og Thise, men også de gode medlemsfordele, siger direktør Hans Larsen, Fensmark Brugsforening.

Fensmark Brugsforening har i et år ikke været en del af Coop, men nu vender de altså tilbage.

Butikkerne i Fensmark og Glumsø skifter navn 

Butikkerne i Fensmark og Glumsø skifter navn tilbage til SuperBrugsen, imens butikken i Vallensved skal afvikles og har sidste åbningsdag senest 31. januar 2019 - medmindre den rette kandidat, til at overtage butikken, viser sig inden da.

- Vores brugsforening har eksisteret siden 1875, hvilket kun har kunnet lade sig gøre, fordi vi har lyttet til og været imødekommende over for vores kunder. Det gør vi også nu, og derfor er vi nødt til at reagere," siger direktør Hans Larsen, Fensmark Brugsforening.

quote Vores brugsforening har eksisteret siden 1875, hvilket kun har kunnet lade sig gøre, fordi vi har lyttet til og været imødekommende over for vores kunder.

Hans Larsen, direktør i Fensmark Brugsforening

Butikken i Fensmark er et af Danmarks største supermarkeder og gennem mange år en sikker vinder i Coops målinger af kundetilfredshed. Fensmark Brugsforening har været gennem en kæmpe udvikling og vækst de sidste 20 år, hvor omsætningen er firedoblet. Butikken er anerkendt i lokalområdet for at igangsætte initiativer og udvikle sig, blandt andet ved at foretage flere store investeringer til udbygninger af butikken.

- Vores medarbejdere har ydet en kæmpe indsats, og Dagrofa har ligeledes gjort alt, hvad de kunne for os, men vi er nødt til at følge den efterspørgsel, der er fra vores kunder og medlemmer. Vi har en god dialog med Coop. Vi kan ikke være enige om alting, men det viser sig, at der er mere, der samler os, end der skiller os, og vi har aftalt at se fremad, siger Hans Larsen.

Direktør i Coop er glad for, at Fensmark vender hjem

Fensmark Brugsforening har indtil nu samarbejdet med Dagrofa. Men nu hvor de går tilbage til Coop, stopper andre samarbejdsaftaler. 

- Da Fensmark Brugsforening ønskede at være en del af Dagrofa, tog vi imod dem med åbne arme og har været glade for samarbejdet. Fensmark Brugsforening har på den måde ydet deres bidrag til væksten i MENY og SPAR. At brugsforeningen nu vurderer, at deres fortsatte udvikling kan ske bedre i Coop, kan vi blot tage til efterretning, sige tak for samarbejdet og ønske dem held og lykke fremover, siger Kenneth Pedersen, kædedirektør for MENY.

quote Jeg byder velkommen hjem til Fensmark Brugsforening og er glad for, at medlemmerne i Fensmark igen er blevet ejere og medlemmer af Coop

Peter Høgsted, adm. direktør i Coop

I den anden lejr har piben en anden lyd. I Coop er adm. direktør Peter Høgsted tilfreds med, at Fensmark Brugsforening vender hjem.

- Jeg byder velkommen hjem til Fensmark Brugsforening og er glad for, at medlemmerne i Fensmark igen er blevet ejere og medlemmer af Coop, siger Peter Høgsted.

Brugsforeningens medlemmer har i 2018 opsparet dividende, som de vil få udbetalt i februar 2019, som det hele tiden har været planen. Fensmark Brugsforenings medlemmer vil få mulighed for at genindtræde i Coops medlemsprogram med bonus, partnerfordele og medlemstilbud.


Nyhedsoverblik