Fans hånede basketspillere

Team Fog Næstved tabte 76-92 i onsdagens kamp i basketligaen mod topholdet, Horsens IC.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det begyndte skidt for Team Fog Næstved, som spillede på hjemmebane i Arena Næstved.

I løbet af de første par minutter bragte Horsens sig foran med 8-0, skriver basketligaen.dk.

Kæmpede sig tilbage

Team Fog Næstved kæmpede sig flot tilbage og var på et tidspunkt kun bagud med tre point.

Men det rystede ikke Horsens-spillerne i gult, som var bedre til at få bolden i kurven . Ved periodens slutning førte holdet med 9 point.

Horsens dominerede

De næste perioder gik ikke meget bedre for hjemmeholdet og hen mod kampens slutning lignede det til forveksling, at den ville ende som en ydmygelse af hjemmeholdet.

Inden de sidste 10 minutter var Team Fog Næstved således bagud med 60-82.

Fjerde periode startede som tredje sluttede - med total Horsens dominans.

Horsens' medrejsende fans råbte ifølge basketligaen.dk "legestue" efter Team Fog Næstved, og da halvdelen af fjerde periode var spillet, var team fog Næstved da også bagud med 25 point.

Til sidst valgte Horsens at holde en længere scoringspause, så udeholdets' sejr kun blev på 16 point, 76-92.

Onsdagens kamp var en forsmag på pokalfinalen, som spilles sidst i januar måned.