Fandt 50.000 kroner i jakkelomme i genbrugsbutik: Politiet er ved at finde rette ejermand

Politiet har nu fået en henvendelse vedrørende de 50.000 kroner, der i denne uge blev fundet i en jakkelomme i en genbrugsbutik i Ruds Vedby i Sorø.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Lommen fuld af guld.

Det måtte frivillige i Kirkens Korhær sande var tilfældet, da de i denne uge fik indleveret en jakke med 50.000 kroner i den ene lomme og en ring i den anden lomme.

- Lige da jeg mærkede det, så tænkte jeg: ”Nå, det er papirlommetørklæder igen eller noget andet mærkeligt”, men det viste sig, da jeg fik stukket hånden i lommen, at det var et stort pengebundt.

Sådan fortæller Jens Erik Christensen om det noget særegne fund, han gjorde en almindelig onsdag på sit frivillige arbejde i Kirkens Korshærs butik i Ruds Vedby ved Sorø. 

Læs også
Fandt formue og en ring i genbrugsjakke: Håber på findeløn til genbrugsbutik
Læs også
Fandt formue og en ring i genbrugsjakke: Håber på findeløn til genbrugsbutik

Politiet er ved at opklare, hvem pengene tilhører

Pengene og ringen er nu i politiets varetægt.

Fredag morgen kort før klokken 10.00 har politiet fået en henvendelse fra én, der mener, at vedkommende er pengenes rette ejermand. Det oplyser Slagelse Politi.

Politiet er nu ved at undersøge, om vedkommende, der har henvendt sig, kan beskrive præcist, hvordan ringen ser ud, hvor pengene lå, og hvordan pengesedlerne lå.

På den måde vil politiet opklare sandfærdigheden i påstanden, og om det er pengenes rette ejermand.

Jens Erik Christensen, der fandt ringen, og som er frivillig i genbrugsbutikken, håber at butikken vil modtage en findeløn.


Nyhedsoverblik