Familiebil blev ramt af sten fra bro: - Jeg var rystet

Politiet søger vidner til muligt stenkast i Vordingborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Cindie Winckler og hendes familie fik sig en stor forskrækkelse, da de i weekenden kørte under en bro i Vordingborg.

Lørdag aften klokken 21.23 kom familien kørende på Brovejen i udkanten af Vordingborg. De var på vej hjem efter at have været til fødselsdagsfest på Møn.

Da familien kørte under jernbanebroen, lød der et højt smæld.

quote Vores søn lå og sov bag i bilen

Cindie Winckler, N

Familien fra Vordingborg blev forskrækket. Men familiefaren bag rattet bevarede kontrollen og kørte ind til siden. Ingen af bilens passagerer kom til skade, men da familien undersøgte bilen, opdagede de, at kølerhjelmen var blevet ramt.

- Da vi kom kørende under broen, lød der et højt bump. Først troede vi, at stenen havde ramt taget. Vi tænkte, at det var lidt mærkeligt, så jeg fik min mand til at holde ind til siden, mens vores søn lå og sov bag i bilen, siger Cindie Winckler til TV ØST.

Artiklen fortsætter under billedet.

Cindie Winckler, hendes mand og deres fireårige søn.
Cindie Winckler, hendes mand og deres fireårige søn. Foto: Privatfoto

Tænkte på stenkaster-sag fra Fyn

I bilen sad Cindie Winckler sammen med sin mand, deres fireårige søn og mandens bror. 

De troede først, at stenen havde ramt taget, men kunne hurtigt konstatere, at den var smadret ned på kølerhjelmen. Herefter tilkaldte de politiet, som var på stedet på under fem minutter.

- Jeg blev sur, da jeg fandt ud af det. Vi havde svært ved at sove om aftenen, for vi begyndte at tænke på, hvad der kunne have sket. Vi kom til at tænke på den familie på Fyn, hvor moren blev dræbt, siger Cindie Winckle.

udklip.jpg
Læs også
Familie i bil ramt af sten kastet fra bro - havde fireårig søn på bagsædet
udklip.jpg
Læs også
Familie i bil ramt af sten kastet fra bro - havde fireårig søn på bagsædet

Cindie Winckler og hendes familie har talt meget sammen om hændelsen, og forskrækkelsen har ikke lagt sig helt endnu, selvom det går den rigtige vej.

- Jeg har det bedre i dag, end jeg havde det i går. Jeg var rystet, og det er det der med, at man tænker på, hvad der kunne have været sket. Jeg har læst, at stenen ikke var større end en knytnæve, men hvad nu hvis den havde ramt forruden og min mand var svinget over i en modkørende bil, spørger Cindie Winckler bekymrende.  

Efterforskes som stenkast

Sagen efterforskes nu som et stenkast af lokalpolitiet i Vordingborg.

- Vi er i gang med at undersøge de tekniske spor. Vi kan ikke udelukke, at stenen kommer fra broen, oplyser Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Tirsdag er det i øvrigt to år siden, at en tysk kvinde mistede livet, fordi der fra en bro over Fynske Motorvej blev kastet en sten mod den bil, hun kom kørende i. Politiet har ikke opklaret sagen, som behandles som drab.

I den tragiske fynske sag var den kastede sten dog meget tungere og dermed langt farligere end i hændelsen på Brovejen i Vordingborg.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på telefon 1-1-4. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 


Nyhedsoverblik