Falske billetter i omløb ved Ringsted festival

Tre personer med litausk oprindelse er varetægtfængslet for mistanke om salg af falske billetter til Ringsted festivalen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Lørdag eftermiddag blev tre personer anholdt som mistænkte for bedrageri og dokumentfalsk, idet de mistænkes for at have fremstillet falske billetter, der er blevet videresolgt til gæster, der manglede billetter til Ringsted festivalen. 

De tilbageholdte var en 22-årig kvinde og en 24-årig mand fra Litauen samt en 21-årig mand fra Herlev med litauisk oprindelse. 

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kvinden var i besiddelse af en falsk billet, og politiet fik i forbindelse med efterforskningen fundet frem til en bil, hvor politiet fandt en bærbar PC med tilhørende printer.

- Vi har en mistanke om, at de to mænd kan være indblandet, da de havde en relation til kvinden. De er varetægtsfængslede i forbindelse med grundlovsforhør for lukkede døre. Men vi ved først noget om omfanget af falske billetter, når de tekniske undersøgelser af bilen er færdige, siger pressemedarbejder Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Endnu ingen henvendelser om falske billetter

Politiet er meget interesserede i at høre fra folk, der kan komme med oplysninger om de falske billetter.

- Vi har ikke fået nogen henvendelser, hvor folk er blevet afvist eller tilbudt billetter. Men vi er interesserede i at høre fra folk, siger Martin Bjerregaard.

Ved retsmødet, der blev afholdt for lukkede døre, besluttede retten at varetægtsfængsle alle tre litauere foreløbigt frem til den 1. september 2016.


Nyhedsoverblik