Endnu en Emilie-eftersøgning gav intet resultat

Politiets eftersøgning af den forsvundne 17-årige Emilie fra Korsør gav torsdag eftermiddag ikke nyt til sagen, fortæller efterforskningsleder.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Politiet er stadig på bar bund i sagen om den 17-årige Emilie Meng, der har været forsvundet siden søndag den 10. juli.

Endnu engang eftersøgte politi og helikopter i dag området omkring Korsør Havn og Korsør Nor, men ifølge efterforskningsleder Marianne Roed fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, uden held.

-  Helikopteren har fløjet over området og kigget ned efter både ting og personer i vandkanten, men uden resultat. Det kan jo både være godt og dårligt og når vi ikke finder noget, er der måske stadig et håb, men det svinder jo mere og mere som tiden går, siger Marianne Roed.

Den 17-årige pige blev sidst set på Korsør Station, da hun tidligt om morgenen sagde farvel til to veninder og en ven efter en bytur.

Siden Emilie Mengs forsvinden har frivillige i hundredevis været ude at lede sideløbende med politiets efterforskning, men fortsat uden nogle resultater overhovedet.

-   Vi har folk ude næsten hver dag enten for at lave tekniske undersøgelser eller foretage afhøringer i Korsør af den ene eller anden art. Indtil videre fortsætter vi på samme måde og så samler vi op på de mange henvendelser, vi har fået, fortæller efterforskningslederen.

Senest har politiet bedt offentligheden om hjælp til at finde en sort taske, som kan være fundet på Korsør Station mellem søndag morgen den 10. juli og mandag den 11. juli.

Politiet har ikke nogen videre beskrivelse af tasken, men der skulle være tale om en lille, sort dametaske eller en sort skuldertaske, forklarer politiet.

Hvis man finder eller har kendskab til tasken, kan man rette henvendelse til sin lokale politistation eller ringe på telefon 1-1-4. 

 


Nyhedsoverblik