En bliver sigtet for spirituskørsel efter færdselsuheld i Skælskør

Fire biler er kørt sammen mellem Næstvedvej og Smidstrupvej i Skælskør. En er nu anholdt og taget med på stationen for at få taget blodprøve.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Hele fire biler er fredag kørt sammen i krydset mellem Næstvedvej og Smidstrupvej i Skælskør. 

Klokken 12.56 fik politiet meldingen om færdelsuheldet, hvor fire biler er involverede. En af de forulykkede var teknisk fastklemt, som politiet kalder det. Vedkommende skulle derfor klippes ud af bilen. 

Politiet oplyser, at ambulancer også blev tilkaldt til stedet.

- Jeg ved, at der er en anholdt, som er blevet taget med for at få taget en blodprøve, siger vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Em Christensen. 

Klokken 15.30 oplyser politiet, at manden nu bliver sigtet for spirituskørsel. 

Mindre harmonika-sammenstød

Den angiveligt påvirkede bilist påkører en bil, som holder stille. Bilisten, der bliver ramt, er en kvinde fra 1995 fra Skælskør, som dernæst rammer frontalt ind i en anden bilist. Føreren af denne bil er en mand fra 1981 - også fra Skælskør. 

Men det stopper ikke her. For manden fra 1981 rammer bilisten foran, som holder stille for at svinge. Han er en mand fra 1995. 

Eftermiddagens vagtchef ved Sydsjællands og Lollands-Falsters Politi, Anders Mikkelsen, oplyser, at alle er kørt på sygehuset for at blive tjekket. 

- Men der er ikke nogen, der er kommet alvorligt til skade, siger Anders Mikkelsen. 


Nyhedsoverblik