29-årig kvinde omkommer i boligbrand: Mand og søn overlever

En 29-årig kvinde er sent tirsdag aften omkommet i en boligbrand i landsbyen Hillested syd for Maribo.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En 29-årig kvinde er sent tirsdag aften omkommet i en boligbrand i landsbyen Hillested syd for Maribo.

Kvindens mand og hendes treårige dreng overlevede branden. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

- Vi får anmeldelsen om branden klokken 23.27 på Kirkevejen i Hillested, og det viser sig, at huset er overtændt, da brandvæsnet og politiet kommer frem til stedet, siger Anders Mikkelsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

quote Det viser sig, at kvinden er inde i huset, mens hendes 46-årige mand og 3-årige søn er kommet ud

nders Mikkelsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Det viser sig, at kvinden er inde i huset, mens hendes 46-årige mand og 3-årige søn er kommet ud, tilføjer vagtchefen.  

Indlagt til observation

Manden og sønnen blev efterfølgende bragt til observation for røgforgiftning på Nykøbing Falster Sygehus. Politiet har kun kort talt med manden, der bekræfter ovenstående hændelsesforløb.

Den nærmere brandårsag er nemlig stadig ukendt.

- Vi har ingen idé om, hvordan branden er opstået. Nu skal vi ned og undersøge brandstedet, men vi kan først senere på formiddagen, når stedet er er blevet koldere, fortæller vagtchefen.

Familien har også en 8-årig datter, som dog ikke var til stede i huset under branden. Hun befandt sig hos pigens mormor.  

Politiet har talt med flere naboer i forbindelse med branden i Hillested, men hvis man har oplysninger i sagen, så hører politiet gerne mere på telefon 1-1-4.  


Nyhedsoverblik