Emilie er muligvis set i Korsør

Kriminalpoliti overtager efterforskningen af Emilies forsvinden og efterlyser vidner, som kan have set hende.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Tidligt søndag morgen blev en ung kvinde, der kan have været den forsvundne Emilie Meng, set gående i et område af Korsør, og politiet efterlyser nu vidner, som kan have set den 17-årige.

Emilie er ikke set, siden hun søndag morgen ved 04-tiden tog afsked med to veninder ved Korsør Station. Siden har både myndigheder og frivillige uden resultat ledt efter den 17-årig pige.

Samtidig har politiets efterforskning ændret karakter, så det nu er vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, der er leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der står for den.

- Nu er der gået nogle dage, og så drejer det sig ikke længere kun om en eftersøgning, forklarer Søren Ravn-Nielsen.

- Vi intensiverer den del af efterforskningen, der skal klarlægge hendes færden, så vi kan finde ud af, om hun er forsvundet frivilligt, eller om hun har været udsat for en forbrydelse, fortsætter han.

Set på bro

Søndag morgen mellem klokken 04.45 og 05.30 er en ung kvinde, som kan have været Emilie, blevet set gående i området syd for Kongebroens udmunding i Tårnborgvej til syd for Halskovbroen.

Det er et område, som Emilie naturligt ville gå igennem på vej hjem fra Korsør Station.

Politiet vil derfor gerne i kontakt med alle, der har været i området på det pågældende tidspunkt.

Især vil man gerne i kontakt med den eller de, der i en personbil omkring klokken 05.05 standsede op umiddelbart syd for rundkørslen, hvor Gamle Banegårdsplads munder ud i Tårnborgvej.

Efterlyser mand

En ung mand iført hvid skjorte og studenterhue steg ud af bilen. Derefter kørte bilen ad Tårnborgvej i retning mod Halskovbroen.

Også en cyklist, der kort efter kom kørende på Halskovbroen i retning mod Tårnborgvej iført orangefarvet arbejdstøj, vil politiet gerne i kontakt med.

- Vi prøver at fastlægge hendes færden, fra hun forlader stationen. I den forbindelse vil vi gerne have klarlagt, hvem der har færdedes i området, og det kan de pågældende personer forhåbentlig hjælpe os med at finde ud af, siger Søren Ravn-Nielsen.

Onsdag startede familien en pengeindsamling, der skal bruges som dusør for oplysninger, der kan hjælpe til at finde Emilie.

/ritzau/


Nyhedsoverblik