Efterforsker om dødsbrand: Alt tyder på en tragisk ulykke

Politiets foreløbige tekniske undersøgelser tyder på, at branden i Hillested på Lolland, hvor en 29-årig kvinde mistede livet, opstod ved et uheld.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Sent tirsdag aften omkom en 29-årig kvinde i en brand i Hillested tæt ved Maribo på Lolland. Kvinden mand og hendes treårige søn overlevede branden, og politiet har siden arbejdet med at sikre brandtekniske beviser.

Politiet er endnu ikke færdige med deres undersøgelser, men ifølge vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er der intet, der tyder på, at der ligger en forbrydelse til grund for branden.

- Vi kan foreløbigt slå fast, at der formentlig er tale om en tragisk ulykke, og at der ikke er anden forklaring på det, fortæller han til TV ØST.

Mand og barn er chokerede

Vicepolitiinspektøren vil ikke gå yderligere i detaljer, før de tekniske undersøgelser er helt afsluttet.

- Vi fortsætter undersøgelserne, og blandt andet skal kvinden obduceres i morgen. Der er stadig et arbejde, der skal gøres, så det her er en foreløbig konklusion, slår Søren Ravn-Nielsen fast.

Han fortæller samtidig, at kvindens mand og søn naturligvis er chokerede efter branden og det tragiske tab af deres hustru og mor.

- Men efter omstændighederne har de det rimeligt, siger vicepolitiinspektøren.

Familien har også en 8-årig datter, som dog ikke var til stede i huset under branden. Hun befandt sig hos pigens mormor.  


Nyhedsoverblik